Yeni Sıra Malzemelerimiz Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı Ders Aletleri Yapım Merkezine geçen yıl yapmış olduğumuz 2500 takım orta okul tipi öğrenci sırası ile 166 takım öğretmen kürsü ve sandalyelerinin teslimini yaptık.

Bu yılda yine Milli Eğitim Bakanlığımıza teslim edilmek üzere 2500 takım orta okul tipi sıra ve 166 takım öğretmen kürsü ve sandalyesinin sözleşmesini imzaladık. Sözleşme sonrası yüklenici firma tarafından imalatlarının yapılması için malzemeler okulumuza teslim edilmeye başladı.

Tavşanlı mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Döner Sermaye İşletmesi tarafından yapılacak olan imalatlar esnasında öğrencilerimiz yerinde ve uygulayarak mesleklerini öğrenmiş olurken bir yandan da aile bütçelerine katkı sağlamış oluyorlar. Okul olarak bizlerde piyasanın ihtiyacı olan en iyi kalifiye elemanı yetiştirmek için tüm imkanlarımızı sunmaya çalışıyoruz.

"EĞİTİM İÇİNDE ÜRETİM, ÜRETİM İLE GÜÇLÜ GELECEK"

Düşüncesi ile gençlerimizin kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve geleceklerine umutlu gözler ile bakabilmeleri için tüm personelimiz ile gece gündüz demeden ve mesai merhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Gelecek gençlerden umutludur.

Bu özverili çalışmalarda emek harcayan personelimize, öğrencilerimiz ve paydaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)