Yaz Kurslarımız

7.SINIFLARIN KATILACAĞI YAZ KURSLARIMIZ İÇİN PLANLAMALARIMIZA BAŞLADIK.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitimlerine devam eden ve bu süre zarfında okulumuzdan uzak kalan 7.sınıflarımız için yaz  tatilinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları açacağız.Kurslarımız 26 Temmuz-27 Ağustos tarihleri arasında 5  hafta olarak planlanmış olup öğrencilerimiz 90 saat yüz yüze ders göreceklerdir.

Öğrencilerimiz 20 saat Türkçe,20 saat Fen Bilimleri,20 saat matematik,10 saat Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,10 saat İngilizce ve 10 saat T.C. İnkılap Tarih ve Atatürkçülük derslerini işleyeceklerdir.

Bu kapsamda öğencilerimize etkin rehberlik desteği,öğretmenlerimizin küçük gruplar halinde öğrencilerimizi takip edeceği koçluk sistemi,birebir soru çözümlerinin yer aldığı çalışmalar yapılacaktır.Ayrıca pandemi sürecinin izin verdiği müddetçe  öğrencilerimizin bu hastalık sürecinde yaşadıkları olumsuz havayı değiştirecek sosyal faaliyetlerimiz olacaktır.

Kurs programımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz yaz tatili planlamalarını kurs tarihlerimize göre yapmalıdırlar.Ayrıca kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz https://forms.gle/Ludj7pQPmEvbHP3V7 adresini kullanarak başvurularını yapabilirler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)