Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ Projesinin 1. Hareketliliğini Tamamladı…

Ülkemizin Kalkınma Hamlesi içinde, bunun için AR-GE fonları, yenilikçi teşvik fonları, yeni girişimci fonları ve AB komisyonunun girişimcilere yönelik hazırladığı fonlarla finansal destek en üst düzeyde sağlanmaktadır.  Düzce İlinin ekonomik açıdan hızla büyüdüğü göz önünde bulundurularak kurgulanıp hazırlanan Erasmus+ GİRİŞİMCİYİZ başlıklı projemiz ulusal Ajans tarafından 2000 proje arasından desteklenmeye layık bulunmuştur.
            Girişimciyiz başlıklı projemiz Türkiye gibi gelişmekte olan AB Ülkelerdeki Girişimcilik eğitimi ve uygulamalarının öğretmenlerimiz tarafından incelenerek ülkemize olumlu yönlerinin aktarılması ile sonuçlanacaktır.

            Çek Cumhuriyetinden Prag da Soukroma SOS a Sou Bean okulu ve Litvanya nın Klaipedia şehrinden Klapedos Service and Business School ile ortaklık anlaşması Proje hazırlama aşamasında yapılmıştır. 

            Okul Müdürü Şeref KILDIRAN  ve okul öğretmenleri Recep COŞKUN , Ramazan KAVAKOĞLU nun katılamlarıyla 17-23 Aralık 2017 tarihleri arasında Prag da bulunan Soukroma SOS a Sou Bean okuluna ile ilk yurt dışı hareketliliğimiz başarı ile tamamlanmıştır.

 

            Proje kapsamında edinilen bilgi ve tecrübe önce okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile paylaşılacak daha sonra tüm Düzce ilinde yaygınlaştırılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Düzce Merkez Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)