Yapılacak Olan İkinci Dönem Sınavlarına Katılım Sağlamayacak Olan Öğrencilere İlişkin Duyurudur!

24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Okullarımızda yapılması planlanan ikinci dönem yazılı sınavlarına katılım sağlamayacak olan öğrencilerimizin, velilerinin paylaşılmış olan dilekçeyi doldurarak en geç 21.05.2021 Cuma gününe kadar Okulumuz Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Okulumuz veli ve öğrencilerinin bilgilerinize rica olunur.

ÖĞRENCİNİN

T.C. KİMLİK NUMARASI

 

ADI  SOYADI

 

BABA ADI

 

ANNE ADI

 

SINIF / NO

 

DOĞUM TARİHİ VE YERİ

 

 

T.C
ÇİÇEKDAĞI  KAYMAKAMLIĞI
ÇİÇEKDAĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  MÜDÜRLÜĞÜNE

 

      Milli Eğitim Bakanlığının 11.05.2021 tarihinde yapmış olduğu basın açıklaması doğrultusunda;

1- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacak olup; 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak sınavlara yönelik hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacaktır. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin velilerinin bu taleplerini içeren dilekçeleriyle en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar eğitim kurumu müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekecektir.  

2- Eğitim kurumu müdürlüklerince dilekçeleri alınan ve tercihleri doğrultusunda yapılacak ikinci dönem sınavlarına katılmayacak olan öğrencilerin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı sonuna ilişkin iş ve işlemleri, birinci dönem notlarına göre tamamlanacak ve bu öğrencilere yönelik başka herhangi bir ölçme ve değerlendirme uygulaması yapılmayacaktır. 

Bu kapsamda ; Yukarıda açık bilgileri yazılı olan öğrencimin, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2.döneminde okulda yapılacak olan yüz yüze sınavlara  katılmasını istemiyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Çiçekdağı Çiçekdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)