Yalova / Merkez Yalova Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://yalovahem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz Yalova Halk Eğitim Merkezi olarak; Bilgi çağının gereklerini getirirken, kültürel değerlerimize sahip çıkmak, Halkın eksik yönlerini görmelerini sağlamak ve bilinçlendirmek, Halkın ihtiyaç duyduğu her alanda, eğitim-öğretim alanları hazırlamak, Yöremiz insanının sosyal ve mesleki yönden gelişimini sağlamak, Mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı, araştırmacı, katılımcı, paylaşan ve üretken insanlar yetiştirmek, Her gün yenilenerek çağdaş bir bakış açısıyla halka ışık tutmak, Çağı yakalamış örnek bir eğitim kurumu olmak için varız.
MisyonMisyonumuz Yalova Halk Eğitim Merkezi olarak; Bilgi, beceri ve teknolojiyi ileri derecede kullanabilen, Sevginin ve bilginin paylaşıldığı, Öğrenmenin bir ihtiyaç olarak görüldüğü, • Her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcandığı, Tüm çalışanların memnuniyet içinde olduğu, Toplumun ihtiyaçlarını, çağın gereklerine uygun karşılayan, Bütün katılımcıların, sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkaran, Atatürk İlke ve İnkılâplarından vazgeçmeyen bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
BaşarılarÖdüllerimiz Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ve ESMO AŞ. İşbirliği ile 2004 Türkiye Geneli 8. Pebeo Ahşap, Kumaş ve Porselen Boyama Yarışmasında Ahşap Boyama dalında 2.lik ödülü. Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Coats Türkiye işbirliğince düzenlenen Anchor Nakış Yarışmasında 2005 Türkiye Mansiyon Ödülü. Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ve ESMO AŞ. İşbirliği ile 2006 Türkiye Geneli 10. Pebeo Ahşap, Kumaş ve Porselen Boyama Yarışmasında Kumaş Boyama dalında Halk Eğitim Merkezi 1. lik Ödülü. Hayat Boyut Ortaöğretim Genel müdürlüğü tarafından 2017’de örnek Halk Eğitim Merkezi seçilmesi. 2018 iş karşılığı ücret Cash Work. 2020 de Türkiye’de tüm HALK Eğitim Merkezleri arasında en iyi örnek çalışması seçilmesi ödülü. 2020 Hayat Boyut Ortaöğretim Genel müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirme. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başarı belgesinin verilmesi.
Telefon0 226 8141232
Faks0 226 8115130
AdresKazım Karabekir Mah. Termal Yolu Cad. No3 Merkez / YALOVA
İnternet Sitesihttps://yalovahem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYalova
Ulaşım1 kmKolay
Merkezden Uzaklık1 km
Servis BilgisiSEHİR İÇİ MİNİBÜS
Kontenjan BilgileriYOK
Ders Saatleri10.00 22:00
Yabancı DilİNGİLİZCE, İSPANYOLCA, RUSÇA, ALMANCA, FRANSIZCA, ARAPÇA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerDART, YÜZME, KARETE, GÜREŞ, BİSİKLET, OKÇULUK, TENİS, VOLEYBOL, BASKETBOL, FUTBOL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı25
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://yalovahem.meb.k12.tr/77/01/163098/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)