Yalova / Çiftlikköy Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Telefon:0(226) 359 1050 Adres:Sultaniye Mah. Fatih Cad. No 36/1 ÇİFTLİKKÖY/YALOVA Web Sitesi:https://yalovaakifinanortaokulu.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Çiftlikköy Okulları, Yalova Ortaokulları, Yalova Çiftlikköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Yalova Ortaokul Haberleri, Yalova Çiftlikköy Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yalovaakifinanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNasıl Bir İnsan ? Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir. Bu noktada bize güç veren; 1952´den bizleri günümüze getiren geleneklerimiz ve okul öncesinden başlayarak tüm ilköğretim boyunca, öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi, ilkesidir.
MisyonNasıl Bir Okul? Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini geliştirmeye yönelik eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
BaşarılarAnasayfada bulabilirsiniz
Telefon0(226) 359 1050
AdresSultaniye Mah. Fatih Cad. No 36/1 ÇİFTLİKKÖY/YALOVA
İnternet Sitesihttps://yalovaakifinanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri1970’li yıllara kadar Yalova’nın en küçük köylerinden biri olan Sultaniye Köyü daha sonra göç almaya başlamış, genel olarak Karadeniz yöresinden gelen bu göçlerle şimdi Sultaniye Köyü Yalova’nın büyük köylerinden biri konumuna gelmiştir. Bu defa büyük bir köy olması da Sultaniye Köyünü Mahalle olmaktan kurtaramamış. Geçtiğimiz yıllarda köyde yapılan bir referandumla Sultaniye Köyü yine Çiftlikköy İlçesinin bir Mahallesi olmuştur.
Ulaşımİlçe merkezine 2 km, il merkezine ise 6 km´dir.Minibüs
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 2 km, il merkezine ise 6 km´dir.
Ders Saatleri08.50-15:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinliklerfutbol, basketbol, Atletizm, dart, masa tenisi, bilek güreşi spor alanlarında aktif bir şekilde sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTubitak bilim fuarları
oktay Sinanoğlu Fen Bilimleri yarışması
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı170
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yalovaakifinanortaokulu.meb.k12.tr/77/05/237553/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)