Yalova / Altınova Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A. Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0226 465 66 13-- 0226 465 66 13 Adres:Çavuşçiftliği Köyü Devlet Yolu Üstü Mah. No 286 Altınova/YALOVA Web Sitesi:https://tgasaltinovadenizcilikmtal.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Altınova Okulları, Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Yalova Altınova Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Yalova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Yalova Altınova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://tgasaltinovadenizcilikmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin her türlü farklılıklarına saygı duyan ve bu farklılıkları dikkate alınarak öğrenmeyi yönlendiren herkesin kendine özgü birer birey oldugunu ve buna göre egitilmesi gerektigini kabul eden ögretenlere sahip olmak.
- Ders disi etkinliklerin desteklenen ögrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini gelistirmek,bunlara bagli olarak saglikli ve uyumlu birer kisilik özelligi kazanmalarina saglamak ve ögrencilerin çagdas insan profiline ulastirmak.
- Çocuklarinin egitiminin destekleyen sürekli okul ile işbirligi içinde çalisan velilere sahip olmak.
- Eğitimle ilgili olan herkesin gelisim için sürekli çaba harcadigi teknolojik gelişmelerden yararlandigi ögrenci psikolojisine göre hareket ettigi bir yapiya iyi donanimli bir binaya sahip olmaktir.
Misyon- Ögrencilere ilgi ve yetenekleri dogrultusunda egitim vermek ve onlari meslek bilgileri ile donatarak iş sektöründeki ara eleman ihtiyacini karsilamak.
- Görev sorumluluk bilincine sahip,dengeli ve sağlikli ,hür bilimsel düsünen,teknolojik gelismelerden haberdar bireyler yetistirmek.
- Okul personeli olarak işbirligi içinde çalisan,ögretmenler olarak ögrencilerin egitimine kendilerini adamiş,yenilikleri takip eden iletisim becerileri gelismis sürekli ögrenen ve kendilerine destek veren bir yönetici kadrosuyla çalismak.
- Genis bir dünya görüsüne sahip,insan haklarina saygili,girisimci birer vatandas olarak ögrencileri yetistirmektir.
Telefon0226 465 66 13-- 0226 465 66 13
Faks0226 465 66 14
AdresÇavuşçiftliği Köyü Devlet Yolu Üstü Mah. No 286 Altınova/YALOVA
İnternet Sitesihttps://tgasaltinovadenizcilikmtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYalova /Altınıva Çavuşçiftliği Mevkii
Ulaşımİl Merkezine 15 Km, İlçe(Altınova) Merkezine 4 Km´dir.Okulumuz İzmit-Bursa karayoluna 200 metre olup, ulaşım bu güzergahta çalışan dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 15 Km, İlçe(Altınova) Merkezine 4 Km´dir.
Servis Bilgisiİsteyen öğrencilerimiz için özel servisler mevcuttur.
Kontenjan Bilgileri9. sınıfa her yıl 136 öğrenci almaktayız.
Ders SaatleriDers Başlama Sabah: 08.30
Ders Bitiş : 16.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı401
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı38
  • Kütüphane Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://tgasaltinovadenizcilikmtal.meb.k12.tr/77/02/973219/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)