Yakakent ve Alaçam İlçelerinde Rehberlik Servislerini Ziyaret Ettik

Alaçam ve Yakakent ilçelerimizde rehberlik ve psikolojik danışma servislerini 07 Nisan 2021 Çarşamba günü ziyaret ettik. 

Ziyaretlerde Yakakent İmam Hatip Ortaokulunda psikolojik danışman Erdoğan DELİHASANĞLU, Yakakent 100. Yıl Ortaokulunda psikolojik danışman Fatih ÇAKIR, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesinde psikolojik danışman Zeynep DELİHASANOĞLU, Alaçam Cumhuriyet İlkokulunda psikolojik danışman Rukiye ÇİFTÇİ ve Alaçam Karayolları Kolin Fatih Ortaokulunda psikolojik danışman Mustafa GÜLLER ile görüştük.

Ziyaretlerimize Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam ettik. Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğünde milli eğitim müdürü Sezai TURAL ve şube müdürü Ömer ŞENER ile görüş alışverişinde bulunduk.

Ziyaretler; Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü özel eğitim ve rehberlik şubesinden sorumlu şube müdürü Murat ÖĞRETMEN, merkezimiz müdürü İlker KARAKAYA ve merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm başkanı Suat GÜR tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ziyaretlerde okulların rehberlik ve psikolojik danışma servislerinde görevli psikolojik danışmanlar ve okul yöneticileriyle görüşülmüştür.

Yapılan görüşmelerde servisin çalışmaları, uzaktan erişimde rehberlik hizmetleri, salgın dönemi hizmet sorunları, okul risk haritaları, liselere geçiş sürecinde yapılan çalışmalar  ve psikososyal uygulamalar ile kurumlar arası işbirliği konuları ele alınmıştır.

Çalışma ziyaretlerimiz salgın ile ilgili tedbirlere dikkat edilerek devam edecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Bafra Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)