Valimiz Sayın Azmi Çelik´ İn Okulumuzu Ziyaretleri

Valimiz Sayın Azmi Çelik, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi Özen ile birlikte Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır.

Sayın Valimize, Tepebaşı Kaymakamımız Sayın Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hüseyin Aksoy ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Üzmez eşlik etmişlerdir

Okul müdürü Veysel TURKURKOR dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çelik, okulların sınıflarını da gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Devletimizin, ülkemizdeki eğitimin kalitesini artırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yaptığını hatırlatan Vali Çelik, öğrencilere gelecek hayatlarına yönelik sorular sordu.

“Öğrencilerimizi iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak bizim tek arzumuz” diyen Vali Çelik, ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Geleceğimize yön verecek çocuklarımızın; bilgili, saygılı, inançlı, kültürlü, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştirilmelerine önem veriyoruz. Bu açıdan bakıldığında, çocuklarımızın her alanda gelişmesi ve donanımlı bir hale gelmesi büyük önem arz etmektedir" dedi. 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)