Uzaktan Eğitim Sürecinde Meslek Dayanışması

Uzaktan eğitim sürecinde "meslektaş dayanışması" seminer çalışması Okulumuz Öğretmenler Odasında Öğretmen ve İdarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Kovid-19 Pandemisi sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantı süre itibarıyla da kısa tutulmuştur.

öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla öğretmenler arasında eğitim- öğretimin aksamaması, eğitim- öğretimde verimi artırmak, öğrencileri derse dahil etmek, bu süreçte motivasyonlarını yüksek tutmak için fikir alışverişi tecrübe paylaşımı ve işbirliği çalışmaları yapılmıştır.

 Bu süreçte uzaktan eğitimde okul yöneticileri ve öğretmenler sürekli etkileşim içerisindedirler. Whatsapp, Eba,  ve Zoom programları uzaktan eğitim sürecinde aktif şekilde kullanılan programlardır. Bu programların kullanımı sırasında karşılaşılan zorluklarda tecrübeli öğretmenlerin bilgi paylaşımlarından ve örnek çalışmalarından faydalanılmıştır.

öğretmenler süreçteki deneyimlerini,  uyguladıkları yöntem ve metotları diğer meslektaşları ile paylaşmışlardır. her sınıf öğretmeninin sınıfı ile oluşturduğu WhatsApp  grupları sayesinde bütün öğretmenler öğrencilerle bağlantılı olmuşlar ve gerekli ödevlendirmeleri yapmışlardır

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muş Merkez Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)