Uşak / Sivaslı Dursun Yalım Fen Lisesi

Telefon:0 276 618 33 76--0 276 618 33 76 Adres:Cumhuriyet Caddesi Onur Sokak 64800 Sivaslı/UŞAK Web Sitesi:https://dursunyalimfenlisesi.meb.k12.tr Uşak Okulları, Uşak Sivaslı Okulları, Uşak Fen Liseleri, Uşak Sivaslı Fen Liseleri, Fen Lisesi Haberleri, Uşak Fen Lisesi Haberleri, Uşak Sivaslı Fen Lisesi Haberleri
Kaynak:https://dursunyalimfenlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonFen ve matematik alanlarında bilim insanı yetiştirilmesine kaynaklık eden, başarısını kanıtlamış model bir okul olmak, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerikli, öz güvenli, sorunların çözümünde akılcı yöntemleri kullanan, bilgi toplumunun gereği olan -araştırmacılar- olarak yetişen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın ve milli-manevi değerlerine saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
MisyonFen ve matematik alanlarında üstün yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek,ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefi için çabalayan, milli-manevi değerlerimize bağlı, yeni teknolojileri kullanabilen, sosyal becerileri yüksek, kaliteli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin; günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmek, donanımlı olarak bir yüksek öğretim kurumlarına gitmelerini sağlamak ve iyi bir insan olarak yetişmelerine rehber olmaktır.
Telefon0 276 618 33 76--0 276 618 33 76
AdresCumhuriyet Caddesi Onur Sokak 64800 Sivaslı/UŞAK
İnternet Sitesihttps://dursunyalimfenlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSivaslı / Uşak
UlaşımOkulumuz Sivaslı İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Uşak İline 34 kilometre mesafededir.İl merkezine minibüslerle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sivaslı İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Uşak İline 34 kilometre mesafededir.
Ders Saatleri08.30-16.00
Yabancı Dilİngilizce-Almanca
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol - voleybol - basketbol - yüzme - satranç - futsal ve masa tenisi takımları mevcuttur.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz her sene TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI etkinliğine katılmaktadır. Çeşitli yarışmalarda öğrencilerimiz projeleri ile okulumuzu temsil etmektedir.
ProjelerOkulumuzda proje sınıfı mevcut olup, proje çalışmaları devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı342
  • Derslik Sayısı22
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı6
  • Revir Sayısı3
Kaynak:https://dursunyalimfenlisesi.meb.k12.tr/64/05/758559/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)