Unutturulan Zafer Kut´ül Amare Unutulmadı

            102. YILDÖNÜMÜNDE UNUTTURULAN ZAFER KUT´ÜL AMARE UNUTULMADI

             Okulumuz tarafından hazırlanan Unutturulan Zafer Kut´ül Amare´ nin 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri  Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.

             Sunuculuğunu 12. sınıf öğrencisi  Yasin KOCA ve 11. sınıf öğrencisi Nazlıhan KAYGUSUZ´ un yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

            Okulumuz tarih öğretmeni Dilek KURT´ un günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmadan sonra program, Okul öğrencilerinin okuduğu şiirler, Sinevizyon gösterimi, oratoryo seslendirilmesi, tiyatro gösterisi, kahramanlık türküleri ile devam etti ve tören sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

           

            Okul Müdürümüz  Mehmet DURSUN, “Unutturulan Zafer "Kut´ül Amare" nin 102. Yıldönümünde okulumuz tarafından hazırlanıp sunulan programda emeği geçen yönetici ve öğretmen arkadaşlara ve programda görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Kusursuz bir program resitali sunan öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum. Gerçekten duygu yüklü bir program hazırlayarak sundular. Törene katılan tüm misafirlerimiz programdan çok memnun ve içeriğinden etkilenmiş şekilde törenden ayrıldılar.”

 

            Törene Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Bafra İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)