"Ünlü Çift" Okulumuzdan Ayrıldı

Dört yıldan beri okulumuzda görev yapan Mehmet Ünlü ve eşi Fındık Ünlü tayinlerinin çıkması nedeniyle okulumuzdan ayrıldılar.

Okulumzda dört yıldan bu yana öğrtemenlik, Vekil Müdürlük ve Müdür Başyardımcılığı görevlerini ifa eden Mehmet Ünlü tayin dolayısıyla okulumuzdan ayrıldı. Mehmet Ünlü'nün eşi Fındık Hanım da 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde alan değişikliği yaparak okulumuzda göreve başlamıştı. Konuyla ilgili açılamada bulunan Mehmet Ünlü duygularını şöyle dile getirdi: "İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1996 yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders öğretmeni olarak göreve başladım. 2013 yılında alan değişikliği yaparak İHL Meslek Dersleri Öğretmenliğine geçiş yaptım. Çeşitli illerde ve ilçelerde öğretmen ve idareci olarak çalıştım. İslahiye'ye gelmeden önce büyükşehirlerde uzun yıllar görev yaptım. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde çalışma ortamındaki samimiyeti hiçbir okulumda görmedim. Çocuklarımın üniversite eğitimi dolayısıyla memleketime tayin istemek zorunda kaldım. Ben ve eşim hem İslahiye'yi hem de çalışma ortamımızı çok sevdik. Zorunluluk olmasaydı emekli olana kadar bu okulda görev yapmayı isterdim. Başta Okul Müdürümüz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma en kalbi duygularımla hayırlı görevler yapmalarını diliyorum. Birçok il merkezinde ve ilçede görev yapmama rağmen İslahiye bizim için ikinci bir memleket oldu. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ise görev açısından unutamayacağım bir okul olarak özel olarak hatırlayacağım bir okul olacak. Öğrencilerimize de ayrıca başarılar diliyorum. Kıymetli arkadaşlarım! Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki resmi görevimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Vedalarımız mecazi, dostluğumuz bakidir. Kapımız sizlere her daim açık olacaktır. Sürçü lisan ettik ise affola. Dostça kalın, sağlıkla kalın. Allaha emanet olun." 

Tayini çıkan görevlilerimiz için yapılan veda töreninde plaketleri verildi. Okul Müdürü Bayram Telli yaptığı konuşmada; "Hepimiz geçiciyiz. Önemli olan güzel izler bırakarak görev yerimizden ayrılmaktır. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'deki sıcak ortamın oluşmasında Mehmet Hocamızın gerek öğretmenlik gerekse yöneticilik yapmasının olumlu etkileri olmuştur. Biz, ekip olarak uyum göstererek okulumuzu ileri seviyelere getirme misyonunu ve öğrencilerimizi ahlaki ve akademik bakımdan geliştirme hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalıştık. Mehmet Hocamız da bu konularda her zaman bize destek oldu. Birlikte çok iyi işler çıkardık. Okulumuzdan tayin dolayısıyla ayrılan öğretmenlerimiz Ayhan Erden, Fındık Ünlü ile idareci arkadaşlarımızdan Alparslan Sarıçerçi ve Mehmet Ünlü'nün gitmesi dolayısıyla üzgünüz. Ancak gidecekleri okullarda başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Yolları açık olsun." dedi.

Mehmet Ünlü'nün tayin dolayısıyla okulumuzdan ayrılması dolayısıyla gerçekleştirilen veda programında birçok öğretmen de duygularını dile getirdiler.

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Muhammed Erinç: "Yeni bir okul olmasının yanı sıra okulumuz genç bir kadroya sahip. Mehmet Hocamız öğretmenler için; bir arkadaş, bir ağabey ve tabiri caizse yerine göre bir baba oldu. Onun her daim gülümseyen yüzü bile öğretmen ve öğrencilerimizi motive etmek için yeterliydi. Babacan tavrı, espirili konuşmaları ve tecrübesi okulumuzdaki kadro arasında olan sıcak bağın oluşmasında etkili olmuştur. Memleketine tayin istemek zorunda kaldı. O, ne kadar İslahiye ve bizleri benimsediyse biz de onu bir arkadaş, bir ağabey olarak benimsedik. Öğretmenlik hayatımız boyunca onun izlerini taşıyacak ve öğrencilere aksettireceğiz. Özellikle İHL Meslek Dersleri branşında olması dolaysıyla bizlere çok faydası oldu ve bizlerin öğretmenliği severek yapmamamıza katkı sağladı. Tanımak bahtiyarlığı yaşadığımız kendisinden ve eşinden, Allah Teâlâ razı olsun."

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Gülsüm İnci: "Egitim-öğretim hayatına sizin gibi değerli bir müdür yardımcısı ile başlamak güzel bir tecrübeydi. Hakkımız varsa helal olsun. Hayırlı olsun tekrardan Mehmet Hocam ve Fındık Hocam."

Felsefe Öğretmeni Ufuk Özyılıdırım: "Hem idarecilik hem de öğretmenlik sürecimde bana mesleki ve insani acıdan yaptığınız katkılar için Allah sizden razı olsun. Okulda olduğunuzu bilmek her daim bize güç verdi. Allah çıktığınız yolda size ve Fındık Hanım'a hayırlar nasip etsin. İnsanın da, başa gelenin de hayırlısını nasip etsin. Adana'da bir ağabeyimiz olduğunu bilmek de, odada bir Mehmet Ünlü Hocanın olduğunu bilmek kadar huzur verecektir. Allah'a emanet olun."

İngilizce Öğretmeni Betül Gökçe Güneş: "Varlığınız en büyük şansımızdı, bize idareciden öte baba olduğunuz için çok teşekkürler. İyi ki sizi ve Fındık Hocamızı tanıdık, iyi ki oğlunuzun dersine girdik. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin hepimiz için yuva olmasında emeğiniz yadsınamaz. Hakkınızı helal edin, yolunuz açık olsun."  

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazmiye Çin: "Yolunuz açık olsun inşallah Hocam. Rabbim karşınıza sizin gibi iyi insanlar çıkarsın. Öğretmenini dinleyen, her daim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan, çözüm üreten değerli bir idareci oldunuz. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz."

Matematik Öğretmeni Eda Taş: "Bize kattıklarınız için siz hakkınızı helal edin Hocam. Yolunuzun hep hayırlı insanlarla denk gelmesi duasıyla, Fındık Hocam'ın ve sizin Allah yolunuzu açık etsin."

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Birgül Erdoğan: "İyi ki tanıdık sizi Mehmet Hocam. Sizinle eğitim hayatına başlamak bizim için paha biçilemez. Fındık Hocamızla birlikte bundan sonraki hayatınızda güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle yolunuz açık olsun."

Coğrafya Öğretmeni Mernuş Sarpkaya: "Allah bizi, sizin gibi iyi insanla karşılaştırdı. İşlerimizi kolaylaştırdınız, zora koşmadınız. En iyi duamız, Allah sizi de iyi insanlarla karşılaştırsın. İşiniz rast gitsin."

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Melike Ay: "Hakkımız helal olsun Mehmet hocam. Allah burada bize gösterdiğiniz kolaylıkları inşaallah ömür boyu yolunuza yoldaş eder. Allah'a emanet olun..."

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ebru Kılıç: "Sizi tanıma fırsatım olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Yolunuz açık olsun. Rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)