Türksat - 5a'nın Yolculuğu Dijital Resim Sergisi

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi çocukların katılımına açık dijital resim sergisi düzenliyor. Teması "Çocukların Gözünden TÜRKSAT-5A'nın Yolculuğu'' olarak belirlenen sergi, 4-12 yaş arası çocukların katılımına açık olacak. Çocuklar, özgür hayal güçlerini TÜRKSAT-5A'nın serüvenini resmetmek üzere harekete geçirecekler. Serbest stilde istedikleri boya malzemelerini kullanacak olan çocuklar birbirinden güzel resimlerin yer alacağı sergide uzaya duydukları ilgilerini bizlere de yansıtmış olacaklar.

Her bir çocuğun tek resimle katılabileceği dijital sergi için son başvuru tarihi 27 Aralık 2020 olup; başvuru için gerekli bilgilere turksat5aninyolculugu.cbddo.gov.tr  sayfasından erişilebiliyor. En fazla 10 MB büyüklüğünde fotoğrafların yüklenebileceği sistemde, çalışmaların A4 ya da A3 formatında yatay olarak yapılması istenmiş ve boya tekniği serbest olarak belirlenmiş.

Dijital sergiye katılmak isteyen tüm çocuklar, çalışmalarının uygun formatta çekilen fotoğraflarını gerekli bilgiler ile birlikte turksat5aninyolculugu@cbddo.gov.tr adresine e-posta ile iletebilirler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)