Tokat / Turhal Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Kaynak:https://turhalogretmeneviaso.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMutlu bireylerin toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu kültür evi ortamını oluşturmak.
MisyonÖğretmenevimiz "HİZMET EDENLERE HİZMET ETME AMACI İLE" içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla farklı bir konuma gelmeyi amaç edinmiştir.
Kurumumuzun asıl fonksiyonları, üyelerin konaklama ihtiyaçlarının karşılanmasına ve Otelcilik - Turizm sektöründe ihtiyaç duyulan eğitilmiş ara eleman gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bu hizmetlerin yanında, yeme içme dinlenme ve eğlenme ihtiyaçları için yardımcı ve tamamlayıcı olmaktır.
Turhal Öğretmenevimize gelen tüm konuklarımızı evlerindeki sıcaklığı hissettirmek ve uluslar arası (ISO) hizmet standartlarının gereklerine uygun kaliteli hizmet sunmak, “EVİNİZE HOŞGELDİNİZ” ve “SİZLERİ EVİNİZE DAVET EDİYORUZ” parolasını esas alarak daha kaliteli hizmet vermektir.
Telefon03562762411
Faks03562753352
AdresCELAL MAH. ŞEHİT EMRAH ÇEÇEN CAD. NO.22 İÇ KAPI NO.101 TURHAL / TOKAT
İnternet Sitesihttps://turhalogretmeneviaso.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCelal Mah.Şehit Emrah Çeçen Cad. Sok.No:22 60300
Turhal/TOKAT
UlaşımKurumumuz;Tokat İlimize 48 Km, Tokat Hava Alanına 30 Km olup, İlçe merkezinde yer almaktadır.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze 2 Km, ve Otogara 1 Km´dir.Kara, Hava, Demiryolu
Merkezden UzaklıkKurumumuz;Tokat İlimize 48 Km, Tokat Hava Alanına 30 Km olup, İlçe merkezinde yer almaktadır.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze 2 Km, ve Otogara 1 Km´dir.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://turhalogretmeneviaso.meb.k12.tr/60/08/971403/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)