Tekirdağ / Saray Şehit İbrahim Parlakcı Ortaokulu

Adres:CUMHURİYET MAH. OKUL CAD. NO 26/1 SARAY / TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://sehitibrahimparlakciortaokulu.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Saray Okulları, Tekirdağ Ortaokulları, Tekirdağ Saray Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Saray Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitibrahimparlakciortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAkademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarını arttırmayı her dönemde becerebilmiş nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MisyonSağlam karakterli, dürüst kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve ahlaki değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Faks000
AdresCUMHURİYET MAH. OKUL CAD. NO 26/1 SARAY / TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://sehitibrahimparlakciortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSaray´a bağlı bir mahalledir.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 9 km.
İl merkezine uzaklık 70 km.Okulumuz Saray-Çerkezköy yolu üzerinde olup Kapaklı merkeze 3 km, Saray ilçe merkezine 9 km, Çerkezköy´e 10 km´dir. Civar ilçelere her 10 dakikada bir, Tekirdağ´a her saat ulaşım mümkündür.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 9 km.
İl merkezine uzaklık 70 km.
Ders Saatleri08:40 - 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı222
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitibrahimparlakciortaokulu.meb.k12.tr/59/08/706003/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)