Tasarım Beceri Atölyelerimizin Açılışını Gerçekleştirdik

-30 Mayıs Pazartesi günü okulumuzda 6 adet Tasarım Beceri Atölyesinin açılışı yapılmıştır.

-Açılışa İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI, İlçe Belediye Başkanı Bekir AYDIN, İlçe Emniyet Müdürü Ercan GÜLTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SAKARYA, Orhangazi Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Birol KARAN, davetliler ve velilerimiz katılmıştır.

-İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI açılış öncesi yaptığı konuşmada atölyeler için destek olan hayırseverlere ve okul yönetimine ve okul aile birliğine teşekkür etti. 

-Okul Müdürümüz Halil KARAGÖZ, açılışı yapılan atölyelerin öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerde de gelişimlerini sağlayacağını belirtti. Okul aile birliğimize, velilerimize ve hayırseverlere teşekkür etti.

Açılışı yapılan atölyelerimiz:

Halı Saha (Açık Spor Atölyesi)

Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyesi

Robotik ve Kodlama Atölyesi

Görsel Sanatlar Atölyesi

Kapalı Spor Atölyesi

Kütüphane, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi oldu.

-Kapalı Spor Atölyemiz Bursa Büyükşehir Belediyesi, Robotik Kodlama Atölyemiz Efendioğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ergün EFENDİOĞLU, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemiz Orhangazi Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği tarafından yaptırıldı. Halı Sahamız, Görsel Sanatlar Atölyemiz, Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyemiz ise okulumuz imkanları, velilerimizin desteğiyle yaptırılmıştır.

-Atölyelerimizin yapımında emek veren başta Okul Müdürümüz olmak üzere, önceki dönem ve mevcut okul aile birliği başkanımıza, üyelerimize, velilerimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz. Okulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

 

#GeleceğimOkulumdaParlıyor

GAZİ OSMAN PAŞA ORTAOKULU

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Orhangazi Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)