Tarihimizin Rekoru

1970 de eğitime başlayan okulumuz Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarihinin rekotunu kırdı.

Bu yıl yapmış olduğu üretimler ile döner sermaye işletmesince en yüksek ciroyu yakalamış oldu. Ayrıca kurulduğu günden bugüne bir yıl içerisinde 2500 takım öğrenci sırası ile 166 takım kürsü ve sandalye üretimini tamamlarak  en yüksek sayıda imalat yapmış oldu.

Yapmış olduğu bu üretimler ile döner sermaye sistemi tarafından öğrencilerimiz uygulamalı eğitim yaparken bir yandan da aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Sadece bir eğitim kurumu değil bölgemiz sanayisinin lokomotifi olma yolunda paydaşları ile ortak çalışan okulumuz öğrencilerimizin en iyi mesleki ve akedemik eğitim alması için önemli adımlar atıyor.

Güçlü yarınlarınlara öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile sağlam adımlar atarken sanayinin ihtiyacı olan ara eleman ihtiyacının karşılanması içinde  en iyi eğitimi vermek için paydaşlarımız ile güç birliği yapıyoruz.

"Milli eğitim, Yerrl üretim" düşüncesinde tüm paydaşlarımızla ve çalışma arkadaşlarımızla ilerlemeye devam ediyoruz.

Bu başarılarda özveri ile çalışan personelimiz ve öğrencilerimize, bizlere herzaman destek olan Tavşanlı Belediyesine, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve proje ortağımız Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://tavsanliteml.meb.k12.tr/icerikler/tarihimizin-rekoru_11413156.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)