Steam İle Kodlama Projesinde Codeweek Etkinliğimiz

1-D,1-F ve 3-B sınıfı öğrencilerimiz Steam ile Kodlama eTwinning projesi kapsamında Codeweek etkinliğine katılıyorlar.

Steam ile Kodlama/Coding with Steam adlı Türkiye, Romanya ve Litvanya ülkeleri ile yürütülen 12 ortaklı uluslararası projemizde "Güneş sistemi, Gezegenler ve Dünyamız" konulu bilgisayarsız kodlama etkinlikleri gerçekleştirmek adına codeweek etkinliğimizi oluşturduk.                                                                                                                              

 

Steam ile Kodlama/Coding with Steam projemizde kodumuzu yaygınlaştırarak daha çok çocuğa ulaşmayı ve çocukları kodlama ile tanıştırmayı hedefliyoruz.Steam konularımızı kodlama ile bütünleştirerek kalıcı ve alternatif öğrenme alanları oluşturmayı amaçlamaktayız. Steam ve Kodlama 21.yüzyıl becerileri içerisinde eğitim alanında önemli bir yere sahip.Küçük yaşlardan itibaren kazandırılmaya başlaması ile teknoloji kullanımın yanı sıra materyal kullanarak düşünme becerilerini gerçekleştiren, icatlar sunan çocuklar yetiştirmeyi düşlüyoruz.

 

Bu amaçla başladığımız projemiz codeweek etkinliğiyle devam ediyor. 1-D sınıfı öğretmeni Zeynep KAYA ,1-F sınıfı öğretmeni Ayse SEN ve 3-B sınıfı öğretmeni Derya SUNMAZ GURBUZ koordinatörlüğünde söz konusu sınıflarımız "Güneş sistemi, Gezegenler ve Dünyamız" konulu bilgisayarsız kodlama etkinliğine katılacaklardır.

 

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dleriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Darıca Darıca Servet Çambol İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)