Sorumluluk Sınavları

2020-2021 eğitim öğretim yılı Eylül dönemi sorumluluk sınavları 31 Ağustos - 11 Eylül 2020 tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

2019 - 2020 eğitim öğretim yılı sorumlulukları için birinci dönem kazanımlarından, diğer sorumluluklar için her iki dönem kazanımlarından da soru sorulacaktır.

Sorumluluk sınav programı ve sorumlu dersi olan öğrenciler ile sorumlu derslerine aşağıdaki bağlantıları tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sorumluluk sınavlarımızda Covid-19 tedbirleri bağlamında:

a) Sınava girecek öğrencilerimiz sınavdan on dakika önce okul binasına alınacak, daha önceden girişlere izin verilmeyecektir.

b) Her öğrencimizin mtlaka maske kullanması istenecek, maskesiz herhangi bir kişi okul binasında bulundurulmayacaktır. Bu konuda gerekli tedbir okulumuzca alınmıştır.

c) Sınıf larımız mesafe kuralına uygun düzenlenmiş, sınav salon sayımız çoğaltılmış ve daha fazla gözetmen öğretmen görevlendirilmesi yapılmıştır.

ç) Okul girişi ve sınav salonlarında el dezenfektanları konulmuştur, öğrencilerimizin bunları kullanması sağlanacaktır.

d) Sınav sonrasında okulumuz olabildiğince hızlı boşaltılacak, gerekli temizlik yapılarak salonlarımız ertesi günkü sınavlara hazır hale getirilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Hendek Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)