Sorumluluk Sınavları ( Ağustos - Eylül 2020 Dönemi )

SORUMLULUK SINAVLARINA ( AĞUSTOS-EYLÜL 2020 DÖNEMİ ) GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE...

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ağustos-Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları 31 Ağustos 2020 ile 11 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu sınava girecek öğrenciler e-okul Veli Bilgilendirme sayfasından veya e-karnelerinden sorumlu derslerini görebilirler. Bu sınava girecek olan öğrencilerin başarılı olmaları için sınavdan başarılı sayılacak en az 50 puanını almaları gerekmektedir. Sınav ile ilgili yapılan aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

AÇIKLAMALAR:

1-Öğrenciler sınava kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olarak gelmeleri gerekmektedir.

2-Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce yukarıdaki takvimde belirtilen sınav salonunda/salonlarında veya müdür başyardımcısı/görevli müdür yardımcısının fiziki şartları göz önüne alarak değiştirebileceği sınav salonunda/salonlarında hazır bulunmalıdır.

3-Sınavlarda kopya çeken, kopya çekilmesine yardım eden ve sınavın düzenini bozan öğrencilerle ilgili olarak haklarında mevzuatın gerektirdiği disiplin iş ve işlemleri yapılacaktır.

4-COVİD-19 Pandemi Tedbirleri kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın talimatları çerçevesinde tüm okul yöneticisi, öğretmen, yardımcı personel, öğrenci ve velilerin sınav öncesi ve sonrasında sosyal mesafe kurallarına uyması, maske takması, okula giriş yapılır yapılmaz okul tarafından temin edilen uzaktan ateş ölçer ile ateş kontrolünü yaptırıp el dezenfektanı kullanmaları gerekmektedir.

 

Ağustos-Eylül 2020 Dönemi Sorumluluk Sınavı Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

 Sorumlu Olduğunuz Dersleri Öğrenmek İçin Tıklayınız.

 

Sınav Programını (Tarih ve Saatleri) Öğrenmek için Tıklayınız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)