Sorumluluk Sınav Takvimi ve Uyulacak Kurallar

2020-2021 öğretim yılı sorumluluk sınavları 1-11 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Covid-19 pandemisi nedeni ile sınavda ek tedbirler almak gerekmiştir. Pandemi nedeni ile uyulması gereken kurallar ve sınav takvimi aşağıdadır.

1-11 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olan sorumluluk sınavına ilişkin aşağıdaki tedbirler çerçevesinde sınavlarımız yapılacaktır.

 

1 ) Sınav komisyonları alanların öğretmen odaları, ana bina öğretmenler odası ve kütüphane olmak üzere farklı yerlerde toplanacaktır. 

 

2) Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sınava kişisel koruma ekipmanları ile gelecekler. Ekstra dezenfektan , maske ve eldiven ihtiyaç durumu okulumuz tarafından karşılanacaktır. 

 

3)  Öğretmen ve Öğrencilerimizin okul girişinde ateşi ölçülerek içeri alınacaklardır. 

 

4) Sınavın yapılacağı sınıfların havalandırması ve dezenfektasyonu yapılarak sınava hazır hale getirilecektir. 

 

5 ) Sınava gelen öğrenci ateşi ölçülüp binaya girişi sağladıktan sonra direkt olarak sınavı olduğu salona yönlendirilecektir. Herhangi bir alanda bir araya gelmelerine müsaade edilmeyecektir.  Bu nedenle gözetmenin sınav saatinden en az 15 dk önce sınıfta olması gerekmektedir.

 

6 ) Sınav soru kağıtları sınıflara sınav komisyonları tarafından ulaştırılacaktır.  

 

7 )Masa ve oturma bölümlerinin dezenfeksiyonu sınav öncesinde okulumuz tarafından yapılacak, sıraların araları açılarak sınava uygun hale getirilecektir. Sınav salonlarında öğrencilerin her sırada 1 kişi ve çapraz şekilde oturması sağlanacaktır.

 

8 ) Sınav esnasında kesinlikle eşya alışverişine izin verilmeyecektir.

 

9 )  Sınavı biten öğrenci sağlık önlemleri kapsamında sınav salonundan ayrılabilecektir. Sınıftan çıkan öğrencilerimiz koridorda ya da kantinde bekletilmeden, bahçeye yönlendirilecektir.

 

Sınva Takvimi 

*Not:Grup adı kısmında yer alan L1 9.sınıf, L2 10.sınıf, L3 11.sınıf, L4 12.sınıf anlamına gelmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören İncirli Şehit Hüdai Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)