Son Üç Senedir Olduğu Gibi Bu Sene De Gururlandıran Başarımız

 

İstiklal Marşı’mızın Kabulü’nün 97. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü kapsamında düzenlenen “İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması” Gaziosmanpaşa Ortaokulu koordinatörlüğünde il genelindeki 29 ilkokulun katılımıyla Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere katılım belgeleri ve ödülleri İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali TOSUN, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar DEMİREL, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim KARAHAN ve İl Kültür, Turizm Müdürü Şeref TALİ tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali TOSUN; İstiklal Marşımız’ın içeriğinin tarihimizden gelen birikimle oluştuğunu vurgulayarak programın hazırlanmasında görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Yarışma’da dereceye giren öğrencileri tebrik eden Müdürümüz, İstiklal Marşımız’ın hangi şartlar altında yazıldığının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışma hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Dereceye Giren Öğrenciler  
1- Azra TUT Atatürk İlkokulu
2- Nidasu ARSLAN Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu
3- Büşra KALAYCI Armutlu 15 Temmuz İstiklal İlkokulu
4- Ravzanur DOYURAN Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu

Her yıl İstiklal Marşımızın kabulünün kutlandığı haftada gerçekleştirilen ilkokullar arası İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında bu sene de baarılı sonuç aldık.29 ilkokulun katıldığı bu prestijli yarışmada 2.sınıf öğrencimiz Ravzanur DOYURAN önce merkez ilçe 2.si olarak finale kalan okulumuz 10 okulun katıldığı finallerde de ilk dört okul arasında 4.sırayı alarak ödül kazandı.

Okul müdürümüz Kartal TEKİN "Son üç senedir üst üste İlkokullararası İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında önce finale kalmayı sonrasında da ilk dört yarışmacı arasına girerek ödül almayı başaran okulumuz öğrencimiz Ravzanur DOYURAN´ı ,velilerimizi ve özellikle bu başarının gerçek mimarları öğretmenlerimizi kutluyor başarılarımızın kalıcı hale geldiğini görmenin gururunu yaşıyorum.Eğer iyiyseniz başarı her yerde her şartta gelir. Bu başarılarımızın tesadüfi olmadığını gösterdik.İstiklal Marşı okuma yarışması gibi ilkokullarımız açısından önemli bir prestij yarışması olan bu süreçte başarılı olmak gerçekten mutluluk verici.Bu gurur hepimizindir."diyerek teşekkür etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Merkez Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)