Son Sınıf Öğrencilerimizle Son Sürat Üniversiteye

Son sınıf öğrencilerimize yönelik bir üst eğitime hazırlık için rehberlik ve bilgilendirme faaliyetleri, motivasyonlarını artırmak için okul içi sosyal faaliyetler gerçekleştirildi.

Üniversite hedefine emin adımlarla ilerlemekte olan çalışkan 12. sınıf öğrencilerimizin zihnindeki, gerek sınav ve tercih sistemi gerekse bölümler, üniversiteler ve şehirler hakkındaki sorularına cevap verebilmek, ayrıca moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla planlamış olduğumuz bir dizi etkinliği gerçekleştirdik. Bu konularla ilgili olarak öğrencilerimize bilgilendirici sunumlar yapıldı. Planlamış olduğumuz ancak dünya genelini etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle yakın çevre üniversite gezimiz iptal olmuş; aynı içerikteki etkinliğimiz, akıllı tahta üzerinden, YOKATLAS, EBA, ÖSYM ve üniversite web siteleri desteğiyle yapılan sunumlarla öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur.
Öğrencilerimizin yoğun merak ve ilgisi ile gerçekleştirilen tanıtım ve sunumlar sonrası, soru cevap tekniği ile akıllarındaki diğer sorulara cevap verilmeye çalışılmıştır.

Sınav hazırlığında olan öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak için okul içi sosyal faaliyetler de gerçekleştirildi. 12. Sınıflar Arası Satranç Turnuvası yapıldı. Okulumuz Genç Sesler Musiki Korosu da yine 12. sınıflarımız için ezgi ve ilahi dinletisi gerçekleştirdi. 
Benzer etkinliklerin, daha zengin ve somut içeriklerle devam ettirilmesi temennisiyle programlara son verildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Şehit Veysel Günay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)