Sivaslı İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı Yapıldı

 

                Sivaslı İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı, 25 Şubat 2021, Perşembe günü saat 14.00' de Sivaslı Kaymakamlığı Toplantı Salonu' nda yapıldı.

     

                     Sivaslı İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı, 25 Şubat 2021, Perşembe günü saat 14.00' de Sivaslı Kaymakamlığı Toplantı Salonu' nda yapıldı.

                Sivaslı Kaymakamı Semih CEMBEKLİ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet ŞAFAK, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı. Sivaslı Kaymakamı Semih CEMBEKLİ, Sivaslı ilçesinin geçim kaynağının büyük ölçüde tarımsal faaliyetlerden sağlandığını, bundan dolayı ilçe merkezi, kasaba ve köylerde tarım ile uğraşan vatandaşlarımıza tarımsal üretimde faydalı olacak daha nitelikli ürün elde etmesini sağlayacak çalışmalar yapılması gerektiğine değinerek sosyal ve kültürel alanda da ilimizin ve ilçemizin kültüründe yer alan çalışmalar yapılmasını gerektiğini belirtti. Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet ŞAFAK da ilçemizde tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın geleneksel yöntemlerin yanında yeni nesil tarımsal uygulamalara yönelmesi için tarımsal alanda çalışmalara ağırlık verilmesi istedi.  Toplantıda Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail ÖZDEN ve Sivaslı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlker YELKEN, Sivaslı' da geçmiş dönemlerde hayat boyu öğrenme alanında yapılmış çalışmalarla, açık öğretim kurumları öğrenci durumları ilgili bilgi verdi. Toplantı Sivaslı Kaymakamı Semih CEMBEKLİ' nin hayat boyu öğrenme alanında yeni dönemde başarılı çalışmalar yapılması temennisi ile sona erdi.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Sivaslı Sivaslı Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)