Sivas / Zara Halil İbrahim Çiftçi Ortaokulu

Telefon:03468161353 Adres:KARŞIYAKA MAH. MEHMET HABİP SOLUK CAD. HALIL IBRAHIM ÇIFTÇI ORTAOKULU BLOK NO 37 ZARA / SİVAS Web Sitesi:https://halilibrahimcifciortaokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Zara Okulları, Sivas Ortaokulları, Sivas Zara Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sivas Ortaokul Haberleri, Sivas Zara Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://halilibrahimcifciortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve Manevi değerlerinin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerk öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kaitede öncü bir kurum olmak.
MisyonTürk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları beniseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demkrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Telefon03468161353
Faks.
AdresKARŞIYAKA MAH. MEHMET HABİP SOLUK CAD. HALIL IBRAHIM ÇIFTÇI ORTAOKULU BLOK NO 37 ZARA / SİVAS
İnternet Sitesihttps://halilibrahimcifciortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKARŞIYAKA MAH. MEHMET HABİP SOLUK CAD. HALIL IBRAHIM ÇIFTÇI ORTAOKULU BLOK NO: 37
ZARA / SİVAS
Ulaşımİlçe Merkezine 1 Km İl Merkezine 70 kmKarayolu
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 1 Km İl Merkezine 70 km
Servis BilgisiHer saat başı ilçeden il merkezine servisler bulunmakta.
Ders Saatleri08.30 - 15.25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı49
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://halilibrahimcifciortaokulu.meb.k12.tr/58/12/763703/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)