Sivas / Merkez Şehit Abdulkadir Koç İlkokulu

Telefon:03462851270 Adres:Beypınar Köyü Merkez / Sivas Web Sitesi:https://sehitabdulkadirkocilkokulu.meb.k12.tr Sivas Okulları, Sivas Merkez Okulları, Sivas İlkokulları, Sivas Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Sivas İlkokul Haberleri, Sivas Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitabdulkadirkocilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonToplum içindeki rollerini iyi bilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurulabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, teknolojik gelişmelere açık, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan geliştiren nitelikli çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon•Öğrencilerimizin yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili ve özgüvenli olmalarını sağlama,hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır. •Öğrencilermizi ülkesine ve tüm insanlığa yaralı,araştırıcı,üretici,atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir. •Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü destek ve ortamı sağlamaktır.
Telefon03462851270
AdresBeypınar Köyü Merkez / Sivas
İnternet Sitesihttps://sehitabdulkadirkocilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz, Sivas merkeze 18 km uzaklıktadır. Ulaşım, Sivas merkeze servis vasıtasıyla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz, Sivas merkeze 18 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09.00 - 15.20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı37
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://sehitabdulkadirkocilkokulu.meb.k12.tr/58/01/702433/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)