Şırnak / İdil İdil Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://idilanadoluihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı, çağdaş, demokratik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak, Öğrencilerimizin Düşlerinin Buluştuğu ve Gerçekleştiği Bir Okul Yaratmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
AdresAŞAĞI MAH. KOVAQ CAD. IMAMHATIP ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 48 İDİL / ŞIRNAK
İnternet Sitesihttps://idilanadoluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAşağı Mah. 238. Sok. No:4
İdil/ŞIRNAK
UlaşımAşağı Mah. 238.Sok. No : 4 Idil Şırnak.
( Okulumuz,2020-2021 yılı Eğitim Öğretim faaliyetlerini yeni binasında gerçekleştirecektir. Yeni yerimiz Cizre Şırnak yolu üzerindedir. )Araç, Servis
Merkezden UzaklıkAşağı Mah. 238.Sok. No : 4 Idil Şırnak.
( Okulumuz,2020-2021 yılı Eğitim Öğretim faaliyetlerini yeni binasında gerçekleştirecektir. Yeni yerimiz Cizre Şırnak yolu üzerindedir. )
Kontenjan Bilgileri600
Ders SaatleriDers Başlama: 07.55
Öğle Arası : 12.00 - 13.20
Ders Bitiş: 15.40
Isınma TürüMerkezi Kaloriferli Isıtma
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı240
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://idilanadoluihl.meb.k12.tr/73/05/760226/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)