Sınavlara Katılmayan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Okulumuzda 08 Mart 2021 Pazartesi günü I. Ortak Sınavlar yapılmaya Başlandı. 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin yazılıları 12 Mart 2021 Cuma günü sone erecektir. 9 ve 10. sınıflarımızın 1. Yazılıları ise 16 Mart 2021 Salı gününe kadar  devam edecektir. 1. Sınavlara katılmayan  öğrencilerimiz, sınava katılmama mazeretlerini zamanında okul idaresine belgelendirmek suretiyle mazeret sınavlarına girebileceklerdir.

 Birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 26 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-Okul sistemine işlenerek tamamlanacağından yazılılara girmeyen öğrencilerin mazeretlerini okul idaresine bildirip yazılılarını tamamlamaları gerekmektedir.

Sınava katılamayan öğrencilerimizin en geç 16 Mart 2021 Salı günü mesai bitimine kadar mazeretlerini okul idaresine bildirmeleri rica olunur.

Tüm öğrenci ve velilerimize  önemle duyurulur.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

Sınavlara katılmayanlar

MADDE 48- (1) (Değişik:RG-13/9/2014-29118)  Sınavlara katılmayan, performans çalışmasını yerine getirmeyen veya projesini zamanında teslim etmeyen öğrencilerden, özrünü 36 ncı maddenin yedinci fıkrasına göre belgelendirenlerin mazeret sınavı ilgili zümrenin belirleyeceği bir zamanda önceden duyurularak bir defaya mahsus yapılır. Performans çalışması veya projesi kabul edilir. Ancak birinci dönemdeki özürler için belirlenen süre birinci dönemi, ikinci dönemdeki özürler için belirlenen süre ikinci dönemi aşamaz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Çeaş Şanlıurfa Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)