Sayın Abdürrahim Avcı İle Canlı Yayında Kaygıyı Konuştuk

İlk Canlı Yayın Program Konuğumuz Kozlu Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sayın Abdürrahim Avcı ile Üniversiteye Hazırlıkta Yapılması Gerekenler, Doğru Ders Çalışma Yöntemleri ve Sınav Kaygısı konularını masaya yatırdık.

Kilimli Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyete geçirdiğimiz İnternet Radyomuzdan sonra Canlı Yayınlar ve video paylaşımları yapmak için Youtube kanalımızı kurduk ve çalışmalara başladık.

Youtube kanalı çalışmaları kapsamında 08.12.2020 Salı günü saat 20:00 da okulumuz İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci moderatörlüğünde canlı yayınımıza başladık. İlk canlı yayın konuğumuz Kozlu Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sayın Abdürrahim Avcı idi. Program süresince Üniversiteye Hazırlıkta Yapılması Gerekenler, Doğru Ders Çalışma Yöntemleri ve Sınav Kaygısı konularını masaya yatırdık. Sayın Abdürrahim Avcı yayınımızda "Kaygının anatomisi nedir, kaygı ve korku aynı şey midir, kaygıyı önleyici faktörler, sınavlara çocuğu girecek olan anne babalara tavsiyeler nelerdir, uzaktan eğitimin neden olduğu sorunlar nelerdir  sorularına cevaplar verdi. Ayrıca plan yapmanın methodları ve önemi hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Canlı yayın esnasında değerli velilerimizden ve sevgili öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı. Yayınımızın ilerleyen bölümünde Okul Müdürümüz Sayın Murat Bayrak gündemimiz ile ilgili açıklamalarada bulunduktan sonra okulumuz adına konuğumuz Sayın Abdürrahim Avcı' ya teşekkürlerini iletti. Ayrıca internet radyomuz ve youtube kanalımızı faaliyete geçirdiğimiz süreçte bize olan desteklerinden dolayı Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız'a ve tüm şube müdürlerimize, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Gerek radyo yayınlarımızda gerekse de youtube çalışmalarımızda bizden desteğini esirgemeyen tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız'a ve şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Takipte kalın...

Radyo Kanalımız için Tıklayınız...   ( Yayın saatleri sosyal medya üzerinden duyurulmaktadır)

Youtube Kanalımız için Tıklayınız ve Abone Olunuz...

 

 

08.12.2020 Salı günü saat 20:00 tarihli yayınımız.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kilimli Kilimli Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)