Şanlıurfa / Eyyübiye Yağmurlu İlkokulu

Telefon:5069219822--5069219822 Adres:YAĞMURLU MAH. YAĞMURLU SK. OKUL BLOK NO 43 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://eyyubiyeyagmurluilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSayın Kaymakamımız dediği gibi buralar Türkiye nin Afrika´sı gibi. Bu sebeple öncelik amacımız öğrencilerimize millî ve kültür değerlerini, okuma yazma ve elimizden yüreğimizden gediği kadarı ile ahlâkı öğretmektir. Öğrencimiz hayata atıldığı zaman kendini ifade edebilmeli, okuma yazmayı öğrenmeli, mutlu olacağı bir mesleğe yönelmelidir. Dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenliğin de zor tarafı bu olsa gerek.
MisyonVizyonumuz doğrultusunda öğrenciler ile ilişkimiz bazen bir anne baba bazen bir arkadaş bazen bir öğretmen bazen bir sırdaş bazen yolu bulmasına yardımcı olmak... Kısaca öğrencinin neye ihtiyacı varsa ona yöneliyoruz. Okuma yazma ve temel matematiği öğretme konusu üzerinde daha ayrıntılı duruyoruz. Bunun için veliler ile sık irtibat halinde olmayı da ihmal etmiyoruz.
Telefon5069219822--5069219822
AdresYAĞMURLU MAH. YAĞMURLU SK. OKUL BLOK NO 43 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://eyyubiyeyagmurluilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriLojman bulunmaktadır, ısınma kalorifer sistemi ile yapılmaktadır.
UlaşımŞanlıurfa iline 75 km uzaktadır. Tek Tek Dağları Milli Parkı´ nın içinde bulunan Soğmatar Antik Kenti olarak geçmektedir. Türkçe adı Yağmurlu dur.Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkŞanlıurfa iline 75 km uzaktadır. Tek Tek Dağları Milli Parkı´ nın içinde bulunan Soğmatar Antik Kenti olarak geçmektedir. Türkçe adı Yağmurlu dur.
Servis BilgisiÖğretmen servisi mevcuttur
Kontenjan Bilgileriokul müdürü ile beraber, 1 tane müdür yardımcısı, 9 tane sınıf öğretmeni, 1 tane ana sınıfı öğretmeni, 1 tane İngilizce öğretmeni olarak 13 kişilik koca bir ekibiz.
Ders Saatleri08:00 başlama
14:00 bitiş
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı285
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://eyyubiyeyagmurluilkokulu.meb.k12.tr/63/12/755546/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)