Şanlıurfa / Eyyübiye Vergili İlkokulu

Adres:VERGİLİ MAH. VERGİLİ SK. NO: 29 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://vergilihuseyinyukselilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://vergilihuseyinyukselilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde gelişmelerini destekleyerek onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlayan ve çağa ayak uyduran, bilinçli ve sosyal farkındalıkları kazanmış bireyler yetiştiren, örnek bir eğitim kurumu olmak.
MisyonVatanını, milletini seven; tarihini ve kültürünü bilen; Türkçeyi en güzel şekilde kullanabilen; sosyal ve duygusal yönden sağlıklı; çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilen; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen; 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen; karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten; yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek okulumuzun misyonudur.
AdresVERGİLİ MAH. VERGİLİ SK. NO: 29 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://vergilihuseyinyukselilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Şehir merkezine 40 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz okulumuza servis ile gidip gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şehir merkezine 40 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiVar
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri08:00-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı240
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://vergilihuseyinyukselilkokulu.meb.k12.tr/63/12/755353/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)