Şanlıurfa / Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu

Telefon:4142661122 Adres:Mutlukaya Köyü Merkez/Şanlıurfa
27 km
Harran İlçe minibüs hattı, Akçakale ilçe minibüs hattı.
Web Sitesi:https://mutlukayailkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMutlukaya İlkokulu Olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmeye yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonMutlukaya İlkokulu Olarak; Biz: bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ´´ başarma azmi ´´ ve ´´ geleceği şekillendirme sorumluluğu ´´ ile mükemmele ulaşmak için sürekli gelişmelere öncü olmaktır.
Telefon4142661122
AdresMutlukaya Köyü Merkez/Şanlıurfa
27 km
Harran İlçe minibüs hattı, Akçakale ilçe minibüs hattı.
İnternet Sitesihttps://mutlukayailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMutlukaya Mahallesi EYYÜBİYE /ŞANLIURFA
UlaşımHarran İlçe minibüs hattı, Akçakale ilçe minibüs hattı.
Merkezden Uzaklık27 km
Servis BilgisiServis yok, okulumuz ana yola yakın olduğu için ilçe minibüs hattı kullanılabilir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile okula ulaşım sağlamaktadır.
Ders Saatleri07:00-11:50/ 12:00-16:40
Isınma Türüelektrikli soba, odun sobası
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı101
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://mutlukayailkokulu.meb.k12.tr/63/12/755187/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)