Şanlıurfa / Eyyübiye Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:00000000 Adres:Yeni Mahalle Vali Fuat Cad. No.212/1 Eyyübiye/Şanlıurfa
İl Merkezi
Okulumuz Balıklıgöl´e yürüme mesafesindedir.
Merkezden ulaşım yolcu otobüsleriyle sağlanmaktadır. R2 numaralı otobüsler yarım saate bir okulun önünden geçmektedir.Ayrıca 63 numaralı otobüslerle Balıklıgöl durağnda inildiğinde yürüme mesafesindedir.
Web Sitesi:https://eyyubiyecumhuriyetoo.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://eyyubiyecumhuriyetoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon00000000
AdresYeni Mahalle Vali Fuat Cad. No.212/1 Eyyübiye/Şanlıurfa
İl Merkezi
Okulumuz Balıklıgöl´e yürüme mesafesindedir.
Merkezden ulaşım yolcu otobüsleriyle sağlanmaktadır. R2 numaralı otobüsler yarım saate bir okulun önünden geçmektedir.Ayrıca 63 numaralı otobüslerle Balıklıgöl durağnda inildiğinde yürüme mesafesindedir.
İnternet Sitesihttps://eyyubiyecumhuriyetoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeni Mahalle Vali Fuat Cad.No:212/1 Eyyübiye/Şanlıurfa
UlaşımMerkezden ulaşım yolcu otobüsleriyle sağlanmaktadır. R2 numaralı otobüsler yarım saate bir okulun önünden geçmektedir.Ayrıca 63 numaralı otobüslerle Balıklıgöl durağnda inildiğinde yürüme mesafesindedir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezi
Okulumuz Balıklıgöl´e yürüme mesafesindedir.
Servis BilgisiOkul Servisi Yoktur.
Ders SaatleriSabah: 07:00 - 12:15
Öğle: 12:20 - 17:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi Sistem
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi vs.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Bilim Şenlikleri
ProjelerTÜBİTAK Projeleri
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı267
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://eyyubiyecumhuriyetoo.meb.k12.tr/63/12/755008/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)