Sanat Gecemizi Yaptık

Sanat Gecesi Etkinliğimizi 10 Haziran 2022 tarihinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik.

Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; "Sanat güzelliğin ifadesidir. Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık olur".

Öğrencilerimiz, tiyatro gösterisinde, koroda, şiir dinletilerinde, halk oyunlarında kendilerini sahnede ifade ettiler, biz varız dediler ve muhteşem bir performans sergilediler. Kendilerini gerçekleştirdiler, biz de onların yanında olduk. Bundan sonra her zaman olacağımız gibi.

Geleceğin sanatçılarını bir kez daha alkışlıyoruz.

 Etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz güzel salonu bizlere tahsis eden Çankaya Belediyesine, Yaşar Kemal Kültür Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına, ulaşım ve servisler konusunda destek olan TED Koleji 92 Mezunlarına, salonu doldurarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuk ve velilerimize, okul aile birliğimize, okulumuz halk oyunları ekibini Kuzeyin Uşakları çatısı altında alan çalıştıran ve sanat gecemiz kemençesi ile eşlik eden Kuzeyin Uşakları Kurucusu ve Sanat Yönetmeni Erdinç ÖZTEN' e, Kuzeyin Uşakları çatısı altında okulumuz halk oyunları ekini çalıştıran Buse YALÇIN' a, sazıyla koromuza eşlik eden olan İlker AKTAŞ' a, öğrencilerimiz için özveriyle, gayretle, bıkmadan çalışan Pakize Erdoğu Ortaokulu Eğitim Ordusuna ve çalışanlarına, Sanat Gecesi' nin mimarları olan öğretmenlerimiz, Pelin HADZIAHMETOVİÇ, Satı Selin ÖZSOY ve Rıfat BATUR' a ve gecenin kahramanları ve kendilerini sazla, sözle, müzikle, oyunla, tiyatro ile ifade eden olan öğrencilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Pakize Erdoğu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)