Samsun / Canik İnönü İlkokulu

Telefon:03622288380--03622288380 Adres:Kuzey Yıldızı Mah. Sandklı Sok. No14 Canik Samsun Web Sitesi:https://canikinonuio.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Canik Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Canik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Canik İlkokul Haberleri
Kaynak:https://canikinonuio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel Teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonMilli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
BaşarılarKız Erkek judo takımlarımız, yüzücülerimiz ,jimnastikçilerimizin ilçe ve il birincilikleri, ikincilikleri ve üçüncülükleri bulunmaktadır.
Telefon03622288380--03622288380
Faks03622288380
AdresKuzey Yıldızı Mah. Sandklı Sok. No14 Canik Samsun
İnternet Sitesihttps://canikinonuio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCanik ilçe Merkezi
UlaşımSamsun Valiliği´ne yani İl merkezine 4 Km mesafededir. Canik ilçe Merkezinde bulunmaktadır. Canik Medicana hastanesi karşısında ve (Eski)Cezaevi yanı olan okulumuza Otobüs ve Dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkSamsun Valiliği´ne yani İl merkezine 4 Km mesafededir. Canik ilçe Merkezinde bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliTekli Öğretim
Ders Saatleri09:00 - 14:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzun "Canik İnönü İlkokulu Gençlik Spor Kulübü" adıyla kulübü bulunmaktadır ve faaliyetlerini bu kulüp adı altında yürütmektedir.Kulübümüz Judo,Atletizm ve Masa Tenisi branşlarında sportif faaliyet yürütmektedir.
Projelerİl,İlçe Mili Eğitim Müdürlükleri ve okul bünyesinde olmak üzere 14 proje faaliyeti yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı769
  • Derslik Sayısı26
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://canikinonuio.meb.k12.tr/55/17/731445/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)