Samsun / Ayvacık Tiryakioğlu Şehit Ali Altun İlkokulu

Telefon:0362 819 06 80 Adres:Tiryakioğlu Mahallesi. Tiryakioğlu Sokak. No 61 Ayvacık / Samsun Web Sitesi:https://tiryakioglu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Ayvacık Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Ayvacık İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Ayvacık İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz;  Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın,  Elde olan ile yetinmeyip hep daha iyi olanı istesin,  Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın,  Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin,  Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin,  Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin,  Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın,  Hiç kimsenin diğerine üstünlüğü olmadığını bilsin ve ona göre davransın.  Okulumuz ilçemizdeki tüm birleştirilmiş sınıflı ilk okullarına örnek olsun.  Her zorluklara karşın, yaşadığı bu küçük köyden de ülkesine , milletine faydalı meslek sahibi olan birer bireyler çıkabileceğinin farkına varsın.
MisyonÇalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Telefon0362 819 06 80
AdresTiryakioğlu Mahallesi. Tiryakioğlu Sokak. No 61 Ayvacık / Samsun
İnternet Sitesihttps://tiryakioglu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımSamsuna uzaklık 72 km ilçe merkezine 15 km Kendi imkankanlarıyla sağlanılır.
Merkezden UzaklıkSamsuna uzaklık 72 km ilçe merkezine 15 km
Servis BilgisiYok
Öğretim ŞekliTekli
Ders Saatleri08.50-14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı15
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://tiryakioglu.meb.k12.tr/55/14/740835/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)