Sakarya / Taraklı Taraklı Zübeydehanım Anaokulu

Adres:Ulucami mh. Huzur Caddesi No11 Taraklı/ SAKARYA Web Sitesi:https://taraklizubeydehanim.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Taraklı Okulları, Sakarya Anaokulları, Sakarya Taraklı Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Sakarya Anaokulu Haberleri, Sakarya Taraklı Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://taraklizubeydehanim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulöncesi Eğitimin Amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak.
Misyon36–72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak; İYİ İNSAN, İYİ YURTTAŞ ve gelecekte kişisel özellik ve kabiliyetlerine göre UYGUN BİR MESLEK edinmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
AdresUlucami mh. Huzur Caddesi No11 Taraklı/ SAKARYA
İnternet Sitesihttps://taraklizubeydehanim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTaraklı´da Flamingo Yolu olarak bilinen su boyunda yerleşmiş durumda olan okulumuzun hemen yanında Atatürk İlkokulu vardır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 63 km uzaklıktadır. Sakarya´da donatım duraklarından yaz ve kış değişik tarife ve saatlerde midibüslerle ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 63 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri11:00-16:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı107
  • Derslik Sayısı5
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://taraklizubeydehanim.meb.k12.tr/54/10/966153/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)