Sakarya / Kaynarca Kaynarca Anaokulu

Telefon:02648712417 Adres:Orta Mahalle Dr. Alaaddin Duran Cad. No21 Kaynarca / SAKARYA Web Sitesi:https://kaynarcaanaokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Kaynarca Okulları, Sakarya Anaokulları, Sakarya Kaynarca Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Sakarya Anaokulu Haberleri, Sakarya Kaynarca Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://kaynarcaanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurum olmak.
MisyonEğitimde amacımız, eğitimi sürekli güncellenen bir süreç olarak değerlendirerek, uzman psikolog ve eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirerek, okul öncesi gelişimlerine yardımcı olmaktır.
Telefon02648712417
AdresOrta Mahalle Dr. Alaaddin Duran Cad. No21 Kaynarca / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://kaynarcaanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaynarca Merkez
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadırİlçemiz Adapazarına 34 km uzaklıkta bulunmaktadır ve her yarım saatte bir otobüs seferleri mevcuttur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır
Ders Saatleri08:00 - 18:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı131
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kaynarcaanaokulu.meb.k12.tr/54/06/964577/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)