Sakarya / Akyazı İsmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:02644379335 Adres:Topçusırtı mah. Akyazı cad. no195 Akyazı/ SAKARYA
ile 35 km, ilçeye 9 km uzaklıktadır.
Her 30 Dakikada bir il merkezinden dolmuş ile ulaşım sağlanabilir. Her 20 dakikada bir Akyazı merkeze ulaşım sağlanabilir. Her iki güzergahta da araçlar okulumuz önünde geçmektedir.
Web Sitesi:https://ismonthalilbildirici.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Akyazı Okulları, Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Sakarya Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Sakarya Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ismonthalilbildirici.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSıcak bir aile ortamında, öğrenmenin temel hedef kabul edildiği, öğretmen ve öğrencilerin kendilerini geliştirme imkânı bulduğu, herkesin daha iyiye, daha güzele ulaşmak için kendisiyle yarıştığı; * ilçemiz ilköğretim okul öğrencileri tarafından öncelikle tercih edilen * Ülkemizi ilgilendiren olaylara duyarlı; * Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, * AB normlarına göre eğitim vererek ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir kurum olmak.
MisyonBütün öğrencilerimizi, Atatürk ilkelerine bağlı sosyal yönü güçlü, dürüst, inançlı, yetenekli, rekabetçi ve her şartlarda ayakta durabilen 21.yüzyıl normlarını taşıyan çağdaş birer teknik eleman olarak yetiştirmek.
Başarılar2012 Yılında başlatılan tadilat çalışması sonucu olarak; derslik sayımız 8 den 14 e çıkartılmıştır. Bununla beraber; Yemekhane, misafirhane ve bilgisayar destekli yabancı dil eğitimi yapılabilecek bir laboratuvar oluşturulmuştur. Öğrenci başarımız ise hedeflediğimiz %20 nin üzerine çıkartılmıştır.
Telefon02644379335
Faks02644379335
AdresTopçusırtı mah. Akyazı cad. no195 Akyazı/ SAKARYA
ile 35 km, ilçeye 9 km uzaklıktadır.
Her 30 Dakikada bir il merkezinden dolmuş ile ulaşım sağlanabilir. Her 20 dakikada bir Akyazı merkeze ulaşım sağlanabilir. Her iki güzergahta da araçlar okulumuz önünde geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://ismonthalilbildirici.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTopçusırtı Mh. Akyazı Cd. Nu:195 Kuzuluk - Akyazı / SAKARYA
UlaşımHer 30 Dakikada bir il merkezinden dolmuş ile ulaşım sağlanabilir. Her 20 dakikada bir Akyazı merkeze ulaşım sağlanabilir. Her iki güzergahta da araçlar okulumuz önünde geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkile 35 km, ilçeye 9 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisiokulumuza akyazı merkez ve köylerinden, ayrıca taşıma kapsamında ki tüm alanlardan araç ile öğrenci gelmektedir.
Kontenjan Bilgileri136
Ders Saatleri08:50 - 17:05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol-Basketbol-Futbol-Satranç-Koşu-Okçuluk-futsal
ProjelerErasmus Projeleri ve Gençlik Spor Bakanlığı projeleri yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı371
  • Derslik Sayısı11
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://ismonthalilbildirici.meb.k12.tr/54/02/965417/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)