Sakarya / Adapazarı Karadere Ortaokulu

Telefon:0 264 389 70 70 Adres:KARADERE MAH. ELMALI SK. KARADERE ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 8 ADAPAZARI / SAKARYA Web Sitesi:https://adapazarikaradereortaokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Adapazarı Okulları, Sakarya Ortaokulları, Sakarya Adapazarı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sakarya Ortaokul Haberleri, Sakarya Adapazarı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://adapazarikaradereortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir OKUL olmaktır
MisyonÖğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak ve çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Telefon0 264 389 70 70
Faks0 264 389 70 70
AdresKARADERE MAH. ELMALI SK. KARADERE ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 8 ADAPAZARI / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://adapazarikaradereortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahallenin adı, civardan geçmekte olan ve ağaç gölgeleri nedeni ile siyah gibi görünen derelerden geldiği belirtilmektedir. Sakarya merkezine 17 km uzaklıktadır. Mahallemiz Kaynarca - Kandıra yoluna 1 km mesafede, Oflak dağına doğru vadi şeklinde uzanan düzlük alanın, doğuya bakan yamacında yeşillikler içinde kurulmuştur.
UlaşımOkulumuz Sakarya merkezine 17 km uzaklıktadır. Mahallemiz Kaynarca - Kandıra yoluna 1 km mesafede, Oflak dağına doğru vadi şeklinde uzanan düzlük alanın, doğuya bakan yamacında yeşillikler içinde kurulmuştur.Ulaşım Adapazarı merkezden halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Otobüsler iki saat ara ile mahallemize gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sakarya merkezine 17 km uzaklıktadır. Mahallemiz Kaynarca - Kandıra yoluna 1 km mesafede, Oflak dağına doğru vadi şeklinde uzanan düzlük alanın, doğuya bakan yamacında yeşillikler içinde kurulmuştur.
Ders Saatleri09:00 / 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı109
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://adapazarikaradereortaokulu.meb.k12.tr/54/01/732164/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)