Rize / Kalkandere Kalkandere Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:04643314080 Adres:Medrese Mah. Fabrika Sk. No7/2 İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğü Binası Kalkandere Rize Web Sitesi:https://kalkanderehem.meb.k12.tr Rize Okulları, Rize Kalkandere Okulları, Rize Halk Eğitim Merkezleri, Rize Kalkandere Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Rize Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Rize Kalkandere Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://kalkanderehem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonIlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar dogrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatilmis, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandiran, yeni hedeflerin belirlenmesinde çagdas, önder ve paylasimci bir merkez olmak.
MisyonTürk Milli Egitimin k12Okulum amaçlari ve temek ilkeleri dogrultusunda “ Önce Insan ” düsüncesini benimseyerek, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksikliklerini tamamlayarak, ulusal ve evrensel kültür degerlerinin yasatilip, yayginlastirilmasi ve genç kusaklara aktarilmasini saglamak.
Telefon04643314080
FaksYok
AdresMedrese Mah. Fabrika Sk. No7/2 İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğü Binası Kalkandere Rize
İnternet Sitesihttps://kalkanderehem.meb.k12.tr
Harita
UlaşımKurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 33 km´dir. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir. İl merkezinden ulaşım için yarım saat aralıklarla dolmuş seferleri bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkKurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 33 km´dir.
Ders SaatleriKurslarımız saat 9´da başlamaktadır.
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Kaynak:https://kalkanderehem.meb.k12.tr/53/08/193657/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)