Rezervasyon

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENEVİ, ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU UYGULAMA YÖNERGESİ

 

(5) Doğrudan, internet, telefon veya diğer iletişim araçları ile kuruma önceden rezervasyon yaptıranlardan,

     

          a) Bir günlük konaklama ücreti nakit veya kredi kartı veya kurum banka hesap numarasına yatırılmak suretiyle tahsil edilir.

 

        b) Konaklama rezervasyonlarını mazeretleri nedeniyle iptal ettirmek isteyenlere, konaklama tarihinden 3 gün önce kuruma bildirilmesi halinde tahsil edilen ücret iade edilir.

 

c) Konaklama mücbir sebeplerle erken sonlandırılmak istendiğinde ve en geç saat 10.00 itibariyle kuruma bildirildiğinde, konaklanmayacak günlere ait ücret iade edilir.

 

ç) Rezervasyon iptali usulüne uygun yapılmadığı takdirde ücret iade edilmeyerek kuruma gelir kaydedilir ve rezervasyon kurum tarafından iptal edilir.

 

(6) Tüm faydalanıcılar, kurum kurallarına uymakla yükümlüdür.

 

(7) Konaklama ünitelerinden faydalanmak isteyenlere, Kimlik Bildirme Kanununa göre işlem yapılır ve girişte konaklama belgesi düzenlenir.

 

(8) Eğitim çalışanı ve emeklileri personel, kimlik kartı, emekli tanıtım kartı veya eğitim çalışanı olduğunu belgeleyen görev belgesi ibraz etmek suretiyle ünitelerden indirimli faydalanabilirler. Eğitim çalışanı yakınları da durumlarını belgelemek zorundadır. Ancak, zorunlu olmamak kaydıyla, talep ettikleri takdirde öğretmenevleri tarafından düzenlenecek öğretmenevi kimlik kartı ile kurumlardan faydalanabilirler.

 

(9) Çift olarak konaklamak isteyenlerden evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenir.

 

 YÖNERGEYE GÖRE REZERVASYON YAPTIRMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEMELİSİNİZ

1. Adım:    02526221230 nolu telefondan rezervasyon için görüşmek ve ön kayıt yaptırılmalıdır.

2. Adım:    TR97 0001 2009 2620 0016 0001 11  (halk bankası fethiye şubesi )   kurumumuzun iban numarası olup buraya 1 günlük konaklama ücreti (sitemizin fiyatlandırma bölümünü inceleyiniz) yatırılmalıdır.

3. Adım: Kurumun email adresine olan fethiyeogretmenevi@gmail.com  adresine email yazılmalı ya da faks ile başvuru yapılmalıdır. (Faks göndermek için önce arayıp faks göndermek istediğinizi belirtiniz)

 

Örnek mail:

Adı Soyadı: ………………

Cep Telefonu: 05……………

Konaklayacak Kişi Sayısı: Ben, Eşim ve 2 çocuk

Odadaki yatak sayısı: kurumdaki oda türleri şu şekildedir birini seçerek yazınız: Duble Oda: bu odada bir tane büyük yatak vardır

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Fethiye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Kaynak:https://fethiyeogretmenevi.meb.k12.tr/icerikler/rezervasyon_1758074.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)