"Renkli Atölyem" Etwinning Projesi Şubat Ayı Etkinlikleri

2-A Sınıf Öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK koordinatörlüğünde yürütülen "Renkli Atölyem" eTwinning projesinin şubat ayı etkinliklerinde öğrencilerimiz atık materyallerle renkli ürünler ortaya koydular.

Okulumuzda öğretmenlerimiz Emine ÖZTÜRK ve Türkan DÜLGER PICCOLO tarafından yürütülen "Renkli Atölyem" eTwinning projesi kapsamında bu ay, öğrencilerimiz atık materyaller kullanarak renkli ve eğlenceli ürünler oluşturdular. Etkinliklerimizin birincisinde öğrencilerimiz evlerindeki atık materyalleri değerlendirerek kalemlik yaptılar. Öğrencilerimiz, kalemlik yapmaya uygun diledikleri bir atık materyali, hayal güçlerini kullanarak diledikleri gibi süslediler. 

İkinci etkinliğimizde ise, makarnalardan üç boyutlu çalışmalar yapma etkinliğiydi. Öğrencilerimiz istedikleri şekilde makarnalar ile el ve sanat becerilerini kullanarak görsel ürünler ortaya koydular. Öğrencilerimiz makarnaları diledikleri gibi boyayıp süsleyerek şekiller ve resimler oluşturdular.

Öğrencilerimizin hayal güçlerini, el becerilerini ve yeni bir şeyler üretme isteğini geliştirmeyi hedeflediğimiz bu renkli çalışmalarımızın ürünlerini videolarımızda bulabilirsiniz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Maltepe Zümrütevler İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)