Proje Çalışmamıza Devam

Proje Çalışmalarımız Başladı

Sınıf, Lavabo ve Kum Havuzu proje çalışmalarımız başladı. Bu gün okulumuzda Deniz DUMAN'ı ağırladık. Deniz DUMAN Müteahhitlik ve Mimarlık müessesi çalıştırıyor. Deniz Duman müdürümüz Murat KUTLU ile makam odasında görüşme yaptı. Görüşmede müdür yardımcısı Öznur TUNALI da hazır bulundu. Daha sonra ilgili yerleri gezerek proje alanını inceledi.

Deniz DUMAN; Sayın Müdürüm sizinle çalışmak isterizm. Bende bir proje çizeceğim. Bunun için hiç bir bedel istemiyorum. Okula bir katkımız olsun. İşin yapımı aşamasında görev bize verilirse orada da fedakarlık yapmak isterim. Sonuçta size bir teklif vereceğim. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanın. Burası bir okul sonuçta. Şayet görev başkasına verilirse yine bizim üstümüze düşen fedakarlığı yapmaya hazırız. Okula ve eğitime hep destek tam destek diyoruz, dedi.

Murat KUTLU; Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Eğitim, öğretim deyince akan sukar duruyor. Milletimizin bakışı çok güzel. Tabi yarın bir toplantımız olacak. Gelen teklifleri ve projeleri değerlendireceğiz. İstiyoruz ki en doğru ve en güzel projeyi uygulamaya geçirelim. Kalıcı bir eser olacak sonuçta. Bizde sizin gibi değerli, eğitime gönül vermiş birisiyle çalışmayı isteriz. İlginize teşekkür ediyoruz, dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Mehmet Aker İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)