"Problemini Fırsatın Bil" Projesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu "Problemini Fırsatın Bil Projesi " kapsamında oluşturduğumuz komisyonla  birlikte hazırladığımız yıllık plan çerçevesinde çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız doğrultusunda velilerimizle temasa geçerek okulla ilgili istek varsa şikayet dileklerini alarak gerekli çalışmaları başlattık.

Problem: genel olarak, olması gerekenle olan arasındaki fark olarak tanımlanabilir. Milli Eğitim camiası olarak olması gereken 1739 Sayılı Kanun başa olmak üzere mevzuat çerçevesinde belirlenen hedeflere ulaşmaktır. Bu bağlamda hedeflere ulaşma karşımıza çıkan her türlü engeli problem olarak görebiliriz.

Her geçen gün daha karmaşık hale gelen toplum yaşantısı, sosyal ve ekonomik sıkıntılar teknolojideki gelişmeler günlük yaşamda problemlerin artarak ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Problemler kimileri tarafından zorluk ve güçlük olarak görülürken kimileri tarafından fırsat olarak görülebilmektedir.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak karşılaştığımız problemleri fırsat olarak görüp sıfır sorunla 2019-2020 eğitim – öğretim yılını tamamlama gayreti içinde olacağız. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz bu konuda kararlıyız. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul kurum müdürlükleri olarak bu kararlığı paylaşacaklarına da inancımız tamdır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Germencik Germencik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)