Osmaniye / Sumbas Alibeyli İlkokulu

Telefon:0328 783 2257 Adres:ALİBEYLİ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ 1 NOLU KÜME EVLERİ NO: 66 SUMBAS / OSMANİYE Web Sitesi:https://alibeyliilkokulu.meb.k12.tr Osmaniye Okulları, Osmaniye Sumbas Okulları, Osmaniye İlkokulları, Osmaniye Sumbas İlkokulları, İlkokul Haberleri, Osmaniye İlkokul Haberleri, Osmaniye Sumbas İlkokul Haberleri
Kaynak:https://alibeyliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır.


Tüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır.


Tüm çalışanların huzurlu olduğu,çevrenin saygınlığını kazanmış,öğrencilerinin davranışları ve başarılarıyla örnek gösterildiği bir okul olmaktır.
MisyonAlibeyli İlkokulu Olarak:Milli Eğitimin Temel Kanununun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, Milletinin insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı,insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon0328 783 2257
AdresALİBEYLİ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ 1 NOLU KÜME EVLERİ NO: 66 SUMBAS / OSMANİYE
İnternet Sitesihttps://alibeyliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAlibeyli Köyü iki mahalleden oluşmakta Sumbas İlçesi Osmaniye İline bağlıdır.
Ulaşımİl merkezine 54 km ilçe merkezine 5 km uzaklıkta olup Kadirli ilçesine de 9 km uzaklıktadırsabah öğlen ve akşam saatlerinde daha çok liseye giden öğrencileri kadirlideki okullara taşıyan servisler vardır.Öğretmenlerimizin özel araçlarıyla Kadirli ilçesinden gidiş geliş yapmaktadırlar.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 54 km ilçe merkezine 5 km uzaklıkta olup Kadirli ilçesine de 9 km uzaklıktadır
Ders Saatleri08:40-12:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türükalorifer sıvı yakıt sistemli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://alibeyliilkokulu.meb.k12.tr/80/06/743562/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)