Ordu / Kumru Kumru Ergentürk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:04526463052 Adres:Ergentürk mh. Sarapdal sk. No15 KUMRU/ORDU Web Sitesi:https://ergenturkimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Kumru Okulları, Ordu İmam Hatip Ortaokulları, Ordu Kumru İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Ordu İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Ordu Kumru İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://ergenturkimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAraştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, gelişime açık, kendine güvenen, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi, Milli Eğitimin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda milli birlik ve bütünlük içinde, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan, vatanını ve bayrağını seven, ahlaklı, maneviyatı yüksek, insana değer veren, doğru, dürüst ve özgüvenini kazanmış, inceleyen, araştıran, üreten, erdemli bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon04526463052
AdresErgentürk mh. Sarapdal sk. No15 KUMRU/ORDU
İnternet Sitesihttps://ergenturkimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriErgentürk Mahallesi
Ulaşımİlçe merkezine 11km,il merkezine 86kmİlçeden her saat başı dolmuş kalkmaktadır.Ünye ve Fatsa´dan da dolmuşlar ile ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Kumru´dan öğretmen servisi kalkmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 11km,il merkezine 86km
Ders Saatleri8:40-15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı98
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ergenturkimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/52/09/760080/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)