Önce Yaya Uygulaması Farkındalık Etkinliği

Ülkemiz karayollarında trafik güvenliğinin sağlanarak can kayıplarının azaltmak, yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer işaretleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla "Öncelik Yaya Uygulaması" kapsamında Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde, Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla 30 Mart Salı günü etkinlikler düzenlendi.

            Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Ergün BAYSAL, İlçe Belediye Başkanımız Sayın İsmail ÖNTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Erol ÜNLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin MEŞECİ, çok sayıda öğretmen ve öğrencimiz katıldı.

         Yapılan etkinlikte "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" sloganı ile ışıksız yaya geçitlerinde bulunan şeritlerin ortadaki şeridi farkındalığı arttırmak amacıyla kırmızıya boyandı. Etkinliğe katılan öğrenciler "Öncelik Yaya" temalı dövizler taşıyarak sürücülere "Önce Yaya" yazılı kokartlar dağıttı. Emniyet görevlileri etkinliğe katılan tüm öğrencileri ve sürücüleri konu hakkında bilgilendirdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Nallıhan Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)