Okulumuzun Kurucusu Mehmet Yıldırım Adına Yaptırılan English Speaking Cafe'nin Açılışı

26 Mart 2021 Cuma günü Okulumuzun Kurucusu Yıldırım Ailesinin Temsilcisi Merhum Mehmet YILDIRIM adına yaptırılan English Speaking Cafe açılışı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı M.Asım ALKAN, Dilovası Belediye Başkanı Hamza ŞAYİR ve İlçe Protokolü ile Merhum Mehmet YILDIRIM'ın Kızı S.Cansu YILDIRIM ve Yüksel YILDIRIM' ın Kızı Zeycan R. YILDIRIM'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

26 Mart 2021 Cuma günü Okulumuzun Kurucusu Yıldırım Ailesinin Temsilcisi Merhum Mehmet YILDIRIM adına yaptırılan English Speaking Cafe açılışı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı M.Asım ALKAN,

Dilovası Belediye Başkanı Hamza ŞAYİR ve İlçe Protokolü ile Merhum Mehmet YILDIRIM'ın Kızı S.Cansu YILDIRIM ve Yüksel YILDIRIM' ın Kızı Zeycan R. YILDIRIM'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Garip&Zeycan Yıldırım vakfı kanalı ile de değişik kişisel eğitim ve sosyal faaliyetler de yapılmaktadır. Vakıf tarafından organize edilen Boğaziçi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyeleri ve yabancı

öğretmenler tarafından İngilizce eğitimi verilmektedir. 100 öğrencimiz diyalog ağırlıklı tabletlerle ve  interaktif ortamda İngilizce eğitimi verilmiştir.

ERASMUS projesi  kapsamında; Portekiz Barcelao ve Romanya Bükreş kentlerinde yapılacak 3 Haftalık "Kocaeli'den Avrupa'ya: Ulaştırma Hizmetleri Stajı projemiz ile 3 hafta staja gidecek öğrencilerimize

Amerika'dan Zoom üzerinden Türk ve Yabancı eğiticiler eşliğinde İngilizce eğitimi verilmektedir. 25 öğrenci eğitimleri tamamlamış olup 45 öğrenci daha başlamıştır. Eğitimler 3 ay sürmektedir.

İngilizce eğitimini daha aktif yürütmek için 2 adet yabancı dil sınıfı oluşturulmuştur. English cafe ile sürekli İngilizce konuşulan bir alan kazandırılması çalışmaları başlamıştır. Yabancı dil eğitimine katılan

öğrencilerimize tablet verilmekte dersler bu tablet bilgisayarlarla işlenmektedir. Ayrıca vakıf tarafından Pandemi sürecinde öğrencilerin eğitimden kopmamaları için www.englishwtech.com sitesi oluşturulmuş.

Bu site üzerinden eğitimler uzaktan devam etmektedir.

Yabancı dil eğitimi için okulumuzda Mehmet YILDIRIM English Speaking Cafe ile öğrenciler yabancı dili uygulama şansı bulacaktır. Cafede her ay bir tema seçilmekte ay boyunca uygulama yapmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)